Florence Nightingale Fair

Florence Nightingale Fair - © Verpleegkundige Congressen
Florence Nightingale Fair - © Verpleegkundige Congressen

Florence Nightingale Fair 2020

 

"Cees van der Boom is arbeidsdeskundige; life-coach voor mensen met kanker & re-integratiedeskundige.

Ik neem je mee in het steeds groter wordende belang van menselijke communicatie omdat de zorgvrager steeds mondiger wordt. Daarom sta ik – met jullie – stil bij de vraag: “Ben jij (nog) je authentieke jij?”

Bij de behandeling van dit thema kies ik voor een interactieve lezing waarin ik je graag meeneem in de vele persoonlijke verhalen die mensen mij toevertrouwden én in mijn persoonlijke levenslessen. Ik doe dat prikkelend, uitdagend en soms provocerend maar ik probeer dat altijd op een manier te doen waarbij ik jou volledig in je waarde laat.

Tegelijkertijd nodig ik je om in te haken als je bepaalde zaken herkent en je aanspreken of juist niet …Kortom: ik heb er zin in! Jij ook?!?"

Dát staat op het programma van de Florence Nightingale Fair 2020!

 

Met genoegen geef ik weer invulling aan de uitnodiging om er bij te zijn! Eerder was ik spreker bij de Florence Nightingale Fair op vrijdag 7 september 2018 en op vrijdag 10 mei 2019. Nu tijdens deze tweedaagse op 12 & 13 mei 2020!