Florence Nightingale Fair

Florence Nightingale Fair - © Verpleegkundige Congressen
Florence Nightingale Fair - © Verpleegkundige Congressen

Florence Nightingale Fair 2021

 

"Cees van der Boom is arbeidsdeskundige; life-coach voor mensen met kanker & re-integratiedeskundige."

 

Op dinsdag 6 en woensdag 7 juli 2021 ben ik spreker tijdens de Florence Nightingale Fair.

 

Thema voor die dag is "Levensvragen ...

 

Het lijkt een 'zwaar' onderwerp en soms is dat ook zo. Je kunt het thema vanuit meerdere perspectieven benaderen.

 

Bij de behandeling van dit thema kies ik voor een interactieve lezing waarin ik je - met jouw input - graag meeneem in de vele persoonlijke verhalen die mensen mij toevertrouwden én in mijn persoonlijke levenslessen. Ik doe dat prikkelend, uitdagend en soms provocerend! De essentiële basis voor mij is dat ik dat altijd probeer op een manier te doen waarbij ik jou volledig in je waarde laat.

 

Tegelijkertijd nodig ik je om in te haken als je bepaalde zaken herkent en je aanspreken of juist niet …Kortom: ik heb er zin in! Jij ook?!?"

 

Voor meer info (en voor het bestellen van je toegangsticket): Florence Nigthingale Fair!

 

Met genoegen geef ik opnieuw invulling aan de uitnodiging om er bij te zijn! Eerder was ik spreker bij de Florence Nightingale Fair op vrijdag 7 september 2018 en op vrijdag 10 mei 2019. Nu tijdens deze tweedaagse in 2021!