Referenties

 

Als mens en als professional kreeg ik diverse referenties:

 

Charon Haverhoek

“Cees is zeer professioneel. Zijn inlevingsvermogen is groot. Hij zet zich volledig in waar nodig, maar geeft ook ruimte indien dit gewenst is.”

 

Suzanne Buis

“In onze samenwerking waar Cees fungeerde als Jobcoach en ik als office manager / PA heb ik erg veel van Cees geleerd. Cees is rustig van karakter, gedreven en gepassioneerd om een ieder die aanklopt te begeleiden op werkvlak en verwerkingsvlak.
Cees zijn handelsmerk is zijn open en eerlijke houding, waarbij hij er alles aan doet om waar te maken wat hij zegt.”

 

Natascha Flake

“Cees van der Boom kan ik omschrijven als een zeer professioneel iemand die in zeer korte tijd weet wat er in een mens omgaat en handelt vanuit mogelijkheden. In 1 woord geweldig; in alle opzichten!”

 

Paul van Dongen

“Cees begeleidt mensen in hun werk adequaat. Hij kan goed adviseren rondom HRM-kwesties, is vooral goed thuis in verzuimproblematiek, zo heb ik ervaren in mijn rol als bedrijfsarts.
Hij weet een passende toonzetting te vinden voor alle betrokkenen en dat draagt veel bij aan zijn effectiviteit.”

 

Kim Zevenhoven

“Cees is een van de meest betrokken personen die ik heb ontmoet. Hij zet zich zonder enige moeite voor 110% in. Zijn kennis en ervaring is een goede input en zijn rust en kalmte heb ik erg prettig ervaren. Hij is erg professioneel en gelukkig vergeet Cees ook het sociale gedeelte niet.”

 

Wilma van Diepen-Kunz

“Het was voor mij geweldig dat Cees zo professioneel en kundig te werk ging in een voor mij zo confronterende tijd. Hij was betrokken, luisterend en raadgevend op een hele warme en oprechte manier. Hij vergat ook nooit om aandacht te geven aan de mensen om mij heen.
Ik heb alleen maar lof voor zijn werkwijze. Hij heeft er alles aan gedaan om me weer zelfvertrouwen te laten krijgen voor de toekomst. Zijn warme begeleiding en professionaliteit heeft mij zeer goed gedaan.”

 

Henk van der Sluis

“Zijn inzet was zeer goed en hij heeft het vertrouwen van een moeilijke groep volledig waargemaakt. Hij was heel open en leerzaam.”

 

Ammir Farokhi

“Cees is een gedreven en betrokken organisator. Hij is iemand die vanaf het begin meedenkt aan de oplossingen die nodig zijn om een goed resultaat neer te zetten en een geslaagd evenement te organiseren.”

 

Marleen van den Hout

“Cees van der Boom ken ik als een optimistische man. Hij gaat gedegen en nauwgezet te werk. Cees verwerft snel inzicht in menselijke en arbeidsgerelateerde situaties en bekijkt de mogelijkheden van alle kanten.
Cees blijft altijd kalm en alert.Hij zet zich met grote betrokkenheid en een warm hart in voor andere mensen. Hij heeft een groot vertrouwen in ‘dat alles goed komt.’
Als Cees zich ergens instort gaat hij net zo lang door totdat het helemaal af is. Hij is in mijn ogen een uiterst betrouwbare en bekwame zakelijke partner.”

 

Fleur Klijnsmit

“Cees is a very hard working man. He is very persistant, co-operative and focused on a high service level. He shows maturity in his approach.”

 

Mariëlle Versteeg

“Cees is a very customer oriented person to work with and has a pro-active attitude towards HR services.”

 

Koos Lanting

“Cees heeft mij en een aantal collega’s na ons ontslag via een outplacement traject begeleid. Door zijn unieke aanpak, maatwerk dus, heeft hij het voor elkaar gekregen de woede en teleurstelling over het ontslag te verminderen en om te buigen naar sterke motivatie, humor en slagkracht.
Door het uitnodigen van leden uit zijn persoonlijk netwerk werden wij getraind in het voeren van sollicitatiegesprekken waarbij Cees observeerde en je na het gesprek feedback gaf zodat je er van leert.
Het was elke keer weer een verrassing wat er tijdens de outplacement zou plaatsvinden: dan weer had hij een pakkende en tot nadenken stemmende film, dan weer besprak hij een methodiek of ging hij met onze persoonlijkheid aan de slag en dan weer was er een gast die perfect aansloot bij dat wat wij op dat moment nodig hadden of konden gebruiken en toepassen.
Cees is een echt iemand met oog voor het individu. Ik kan hem als persoon maar ook als professional van harte aanbevelen.
Mede door de input van Cees ben ik positief gebleven en heb daardoor weer een baan kunnen vinden.”

 

Chiara Timmer-Westra

“Cees heeft mij steeds op professionele wijze te woord gestaan. Altijd concreet en betrokken.”

 

Bernadette Beumer

“Cees heeft een zeer menselijke begeleiding en een luisterend oor. Hij is erg betrokken en het voelt ook veilig. Van begin tot eind heb ik hem als zeer professioneel ervaren.”

 

Annemiek de Wolf

“Cees maakt deel uit van de werkgroep Werkt Diversiteit? Deze werkgroep heeft op 1 april een symposium georganiseerd. De bijdrage van Cees bleek om drie redenen goud waard! Allereerst zijn kennis en ervaring op HRM gebied. Hij kent de processen van binnenuit en weet hoe organisaties denken en doen. Hoe organisaties, in relatie tot diversiteit, kansen kunnen benutten. Zijn kennis op dit gebied was onmisbaar. Als tweede viel op dat Cees doet wat hij zegt. Wat hij beloofde deed hij, en vaak meer. Zonder terughoudendheid heeft hij 100% gegeven om er een geslaagd symposium van te maken. Tenslotte beschikt Cees over een uitgebreid netwerk. Dankzij zijn netwerk, en dankzij de artikelen die hij schreef, heeft Werkt Diversiteit? veel aandacht en publiciteit gekregen. Kortom: de samenwerking met Cees heb ik als zeer plezierig ervaren.”

en

“Ik vind het een verrijking om met Cees samen te werken. Hij gaat continu voor kwaliteit, is analytisch en doet vaak meer dan wat hij zegt. Ik heb Cees leren kennen als een zeer betrokken en betrouwbaar persoon.”

 

Raymond Tukker

“Ik heb Cees leren kennen als een betrokken HR professional die goede resultaten wist te bereiken op het gebied van het terugdringen van het ziekteverzuim en het inrichten van een BHV-organisatie. Daarnaast was Cees een buitengewoon plezierige collega om mee samen te werken.”

 

Theo Harmsen MTL

“Cees is een gedreven HR professional die beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Mede hierdoor is hij in staat om goede resultaten te bereiken. Tijdens onze samenwerking heb ik Cees leren kennen als een buitengewoon plezierig en sociaal mens.”

 

Marjan Verbruggen

“Ik heb Cees leren kennen als een doorzetter en iemand die weet waarover hij praat. Bij ING was men zeer tevreden over zijn werkwijze, zijn doortastende aanpak en juist ook omdat hij vakoverstijgend meedenkt met de managers. Hij werd daar gezien als een echte sparringpartner, dat kan ik ook uit eigen ervaring zeggen. Zijn kennis en ervaring werd bij ING als zeer positief ervaren. Cees is zonder meer aan te bevelen.”

 

Sandra Möller

“Cees was mijn coach in vijf sessies. Tijdens onze gesprekken heeft hij met mij a.d.h.v. voorbeelden uitgewerkt hoe ik mijn talenten kan inzetten en mijn blinde vlekken kan ontwikkelen. Dat was vrij confronterend. Tijdens de gesprekken heeft Cees mij duidelijk gemaakt dat mijn bedoelingen niet begrepen worden doordat ik een verkeerde aanpak kies. Het gevaar hierin is dat ik het tegendeel  bereik van wat ik wil bereiken. Hiervan ben ik mij nu bewust.

Cees heeft met mij vooral aan mijn communicatieve vaardigheden gewerkt. Hij heeft mij tevens laten zien wat coaching betekent en hoe ik het an toepassen. Ik had om een confronterende aanpak gevraagd. Cees heeft hier in grote mate gevolg aan gegeven door mij ‘uit te dagen.’ Hij heeft mij tevens vaak een spiegel voorgehouden waardoor ik merkte hoe mijn gedrag op anderen kan overkomen. Verder heeft hij mij en mijn vorderingen kritisch benaderd, wat ik zeer op prijs stel. Tegelijk gaf hij mij ook een compliment als iets lukte. Dat was leuk.

De adviezen die Cees mij heeft gegeven zijn goed toepasbaar op mijn dagelijks werk. D.m.v. zijn coaching heb ik nu handvatten om op een gerichte en constructieve manier invulling te geven aan mijn loopbaan. Want wat ik heb geleerd is op vele vlakken toepasbaar. Dank je wel, Cees!”

 

Erika Nijhof

“Cees is een zeer betrokken persoon die zich goed kan inleven in mensen. Door goed te luisteren weet hij de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen te bieden. Hij is een warme persoon; een mensen-mens. Cees heeft dingen in mij losgemaakt waar ik zeker verder mee kan.”

 

Cathy Taylor

“Cees demonstrates great organisation sensitivity. He senses the correct requirements of his client and translates these to skilled interviews with candidates. Cees proved a great help in our recent selection process within business banking. Thankyou.”

 

Marjoleine Jonkman

“Goede betrokken gesprekspartner die bij je blijft, vertrouwen wekt en geeft en zich op een betrokken manier inzet. Hij is bijzonder goed en bijzonder professioneel.”

 

Erik ten Kate

“Als manager binnen de ING heb ik samen met Cees diverse selectiegesprekken gevoerd tbv de inrichting van mijn team. Cees had zich de materie goed eigen gemaakt en krijgt tijdens de prettige gesprekken snel de competenties van de kandidaten zichtbaar.”

 

Lianne de Vos

“Ik heb Cees leren kennen toen ik werkzaam was bij VDS. Ik zocht toen trainers voor een client van mij. Ik las Cees’ C.V. en was onder de indruk. Ik heb hem toen voorgesteld en Cees heeft diverse trainingen met goed resultaat voor ons volbracht. Nadat ik een andere baan heb gevonden zijn we wel contact blijven houden. We houden elkaar op de hoogte van wel en wee en daar waar we kunnen helpen we elkaar aan opdrachten of contacten. Cees is een fijn mens, die zich voor meer dan 100% inzet als hij ergens voor gaat. Door zijn brede kennis en ervaring en zijn continue wil om meer te leren is hij heel goed inzetbaar op meerdere vlakken. Cees, blijf wie je bent, je bent een mooi mens.”

 

Carel Hoffman

“Ik heb met Cees in een tweetal selectiegesprekken gewerkt. Hierbij onderscheidt hij zich door goede voorbereiding, scherpe vragen tijdens het gesprek en een sterke terugkoppeling richting kandidaat. Ik zal Cees in de toekomst zeker weer betrekken voor dergelijke trajecten.”

 

Gerrit Doornink

“Cees was goed te vertrouwen. Mocht je problemen hebben, zowel prive als zakelijk, was hij zeer betrokken en belangstellend.”

 

Edwin Hoving QT

“Cees is een professioneel HR consultant, die de kandidaat in korte tijd kan doorgronden op zijn/haar competenties door scherpe vraagstelling. Daarnaast weet Cees feilloos zijn rol te nemen als dat noodzakelijk is door aan te sluiten op informatie of vragen tijdens het gesprek. De samenwerking met Cees heb ik als prettig en professioneel ervaren.”

 

Ron Jager

“Cees weet door zijn vraagstelling nog meer diepgang in de gesprekken te creëren. Dat doet hij overigens op een plezierige manier.”

 

Sjoerd Scholte

“I’ve hired Cees for a interim Human Resource job. He is to the point and a well informed interviewer. Get’s the best out of people and is able to discover the real story about people’s life.”

 

Niek den Hertog

“Ik heb Cees meegemaakt in diverse wervings- en selectietrajecten zowel bij NEMEF, Nedac Sorbo, Royal & SunAlliance als bij TeleflexGFI Europe.Hij is een professional, nauwkeurig en accuraat die precies weet wat je nodig hebt als je een opdracht voor werving en selectie adequaat moet uitvoeren. Kortom: een prima business partner!!”

 

Ab Blooi

“Cees is a great guy who has a ton of experience and knowledge on all kinds of HR activities. At Teleflex he worked with unions, councils, etc. He was also involved in a merger of two former competitors. During that process he was pro-active and he was showing his strength. He has a professional attitude but never forget his ‘clients.’ Cees was part of our Management Team in which he played a vital rol. This involved also his direct lines to the parent company in Canada / U.S.A.”

 

Rudy Brookman

“Ik heb Cees leren kennen als een uiterst betrouwbare en loyale collega, die altijd voor je klaar stond als je hem nodig had.”

 

Bert Smit

“Cees is een echt medemens. Hij heeft veel inlevingsvermogen en is zeer betrokken.”

 

Minte Hindriksen

“Ik heb met Cees gewerkt tijdens mijn functie als relatiebeheerder. De coaching is goed bevallen en ik raad iedereen aan die op zoek is naar coaching e.d. om eens met Cees contact op te nemen.”

 

Gerrie Merckens-Lammers

“Zijn betrokkenheid is maatwerk. Hij heeft altijd voldoende tijd, een luisterend oor en betrokkenheid getoond in het belang van de mens. Cees heeft goed inzicht in welke persoon hij tegenover zich heeft. Positieve motivatie!”

 

Hans Morsink

“Hij is zeer professioneel en hij weet precies waar hij over praat. Je kunt merken dat je met een heel ervaren iemand te maken hebt. Hij is begripvol en betrokken. In het begin was ik zelf terughoudend maar dat heeft hij zeer snel weten te veranderen (mede door zijn uitstraling / warmte).”

 

Karina van Vredendaal

“Hij heeft de opdracht volledig en juist afgerond. De eindopdrachtgever was zeer tevreden. Hij heeft zich de materie zeer snel eigen gemaakt en was een goede sparringspartner op ieder niveau.”

Kintsugi

Van Harte Aanbevolen! ~ Céline Santini – Kintsugi ~ De schoonheid van emotionele scherven ~ Recensie © Cees van der Boom

Lees verder

Levenskunstenaar

Van Harte Aanbevolen! ~ Johan Massier – Levenskunstenaar ~ Ik wil iedere dag leven alsof het m’n laatste is ~ Recensie © Cees van der Boom

Lees verder

Ik weet het even niet meer …

… Ineens stopt hij met zijn verhaal en valt hij stil. “Dit project kan ik niet regelen, hè?” zegt hij. “Hoe kan ik nu regie pakken als ik geen regie heb?”

Lees verder

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website ga je er mee akkoord dat deze website cookies plaatst op jouw apparaat.

Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en je bezoek efficiƫnt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens je akkoord gaat.